Új hozzászólás Aktív témák

  • Totheground

    addikt

    válasz mekker #46000 üzenetére

    Nagy a különbség a chika és chijou idolok között (utóbbiakat ismerik a legtöbben simán idolként).
    Chika idolok esetén sokkal jobban ismered őket, viszonylag sokat tudtok beszélni, alkalmanként előfordul közös program etc. Nincsenek olyan hermetikusan elzárva, mint a standard idolok és sokkal kevésbbé van meghatározva, hogy mit mondhatnak, tehetnek, etc (bár a dating alapjáraton is sem ok, de a lebukás veszélye is kisebb). Azaz ha éppen nem érzik jól magukat, vagy valami nem frankó, azt simán bele is mondják a képedbe. Előfordul, hogy ha valamelyikükkel már régóta kapcsolatban vagy, leinformal a haveroknal és meglep valami aprósággal a születésnapodon vagy hasonlók.
    Hogy miért ez? Mondhatjuk, hogy a hobbi választott engem. :DD Totál random futottam össze egy sráccal egy másik eventtel kapcsolatban aki épp kezdett belemerülni a témába. El lettem hívva a Tokyo Idol Fest-re, ami egy benga nagy három napos banzáj kismillió csapattal. Ezután egy ott megismert csapat néhány további live-jára is elmentünk és onnan nem volt megállás.
    De tényleg, haverok, jó hangulat, aranyos csajok, (néha túlzásba vitt) afterpartyk, mi kell még?
    Az egyetlen hátránya, hogy ha mindent figyelembe veszel, mocsok drágára jön ki a végén. De azért keresünk, hogy arra szórjuk el, ami jólesik. :P

    Szeretek amúgy túrázni és utazni is. :DDD

    Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

Új hozzászólás Aktív témák