Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    válasz Silεncε #46419 üzenetére

    És még fut "almangája" is "Vigilantes" címen. Pár fejezetet elolvastam belőle és ez is van olyan jó hogy egy adaptációt megérne. Igazából simán jó lenne ha amolyan "fillerként" futna a fő anime évadai között 1-1 évad belőle.

    Farkassacred:
    hát a Narutoval nem hasonlítanám össze. Előbbi szép lassan adagolta a háttértörténet morzsáit majd bedurvult és voltak olyan részek/fejezetek amik elég erős és sokféle érzelmet közvetítettek. A Boku no Heronál eddig ezt nem érzem. Voltak olyan részek amik elég negatívra sikeredtek, de közel sem érzetem azt amikor a Narutoban Jiraiya küzdött meg painnel és a Boku no Hero sikerei se olyan erőteljesek mint amikor Naruto küzdött meg Painnel. A harcok tényleg szépek és élvezetesek és a főbb karakterek is jók. Mindenképpen ajánlom, de a Narutonál jóval gyorsabban halad a Boku no Hero, de mint sónen ez is megállja a helyét.
    szerk.: a Narutonál a harcok szerintem sokkal látványosabbak voltak és nagyon jól meg voltak koreografálva (nem mindig, mert volt amikor összecsapták), ez a Boku no Hero ilyen téren inkább ilyen durr bele bumm effektekkel, de meg kell hagyni jól néz ki. Kicsit olyan mintha Michael Bay rendezte volna. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák