Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Archanon #6364 üzenetére

    Komolyan mondom, azt csak japánul (meg mást is,de azt most hagyjuk). Élménytől fosztod meg magad, ha nem így teszel - és tekintve a hulladék szinkront, a szituációk 3/4 még csak fele olyan vicces sem lesz. A drámai részeket inkább nem is mondom...

    "szókincs viszont gyatra"

    Azt a legegyszerűbb fejleszteni. Eleinte lehet, hogy kicsit disztraktáló lesz, hogy szótárhoz is kell nyúlni, de megnézel pár sorozatot így és már azt fogod észrevenni, hogy egyre kevesebbszer kell az a dictionary.
    Aztán csomó olyat nézhetsz, amihez nincs is magyar felirat (és valószínűleg nem is lesz); meg nem kell akár hónapokat várnod, hogy valaki foglalkozzon egy adott sorozattal és egyáltalán elkészüljön vele.
    Nem beszélve arról, hogy az angolnak elég sok helyen hasznát tudod venni, nem csak feliratolvasás közben. Ne legyél lusta tanulni.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák