Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Archanon #6791 üzenetére

    Ne hallgass bozontra :), a Rosario to Vampire második évadja is igencsak jófajta. Egyik legjobb harem-ecchi-comedy. Nem mellesleg Kugimiya Rie is hallatja hangját - ami egy új dimenzióba emeli az egészet ^^.

    Yukari-channn ---> <333

    :B :B

    ---------------------------------------------------------------

    huskydog17:

    "Bár azért ott pontosításra szorul a dolog, hogy egy egyszerű, de DXVA képes IGP-vel könnyedén megy egy 1080p videó egy P4 rendszeren Splash alatt."

    Ilyen se nagyon van. Akinek P4 rendszere van, leginkább DDR1-es lapokat használ (esetleg DDR2, ha LGA775), azon meg nincs igazán DXVA-képes IGP. De lehet, hogy még a VGA-ja sem DXVA képes.
    P4-en marad a CoreAVC (meg nálam is :) ).
    Sokat bizonyított, látszik rajta, hogy még vannak, akik tudnak programozni és kihozzák a lehető legtöbbet a hardware nyújtotta lehetőségekből. A 2.5-ös verziót még nem próbáltam, mert nem éreztem szükségét a cserének, de lehet, hogy vetek rá egy pillantást - nem tudom, mi van a change log-jában.
    Azon kívül, hogy Splash-vel lehet, hogy valamivel szebb a HD (és csak az), túl keveset nyújt ahhoz, hogy leváltson egy annyire jól megírt codec-et, mint a CoreAVC.
    Talán a jövőben írnak hozzá egy beállítás-rendszert, ami nem analfabétáknak készült :), meg belepakolnak néhány plusz video-dekódert - akkor talán már elgondolkodnék a cserén, de jelen körülmények közt semmiképpen.

    ---------------------------------------------------------------

    Más:

    Befejeztem a Seirei no Moribito-t.

    fantasy/action/adventure/seinen (?) - nem annyira szerintem

    Egészen jó, annak ellenére, hogy nem igazán kedvelem ezt a műfajt.
    Az OP hangulatos, az ED pedig kellemes.
    Az art is szépnek mondható, a hátterek rátesznek egy lapáttal.

    Amikor swordfight van, akkor az általában kellőképpen megkoreografált és gyors - igaz, vér nem túl sok folyik. Valószínűleg azért, hogy a fiatalabbaknak emészthetőbb legyen - bár én azért megbírkóztam volna egy csipetnyivel több gore-val (és egy masszívabb romantikus szállal). :)
    A történet nem túl fordulatos, meglehetősen egyenes irányban halad a végkifejlet felé, de ez nem von le túl sokat az értékéből - könnyen követhető.
    Egyedül a végével nem vagyok teljesen kibékülve, ennél sokkal kielégítőbb is lehetett volna. Bár így van rá, sansz, hogy folytatni lehet Balsa (aki meglehetősen szimpatikus volt) történetét, de nem hiszem, hogy erre sor fog kerülni.
    Összességében nem rossz, a stílus kedvelőinek ajánlott megnézni.

    És Saya ---> <333

    ^^

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák