Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz Ctrl+Alt~Del #107025 üzenetére

    Nem nem ezért. Azért, mert az érvelésem pontosan azon alapul, amit az Apple a termékkel közöl, nincsen semmi különbség. Azért van igazam , mert ha tévednék, az azt jelentené, hogy maga az Apple téved, hiszen a véleményem gyakorlatilag az ő kommunikációjuk. Abban meg értsünk egyet, hogy az Apple nem téved azzal kapcsolatban, hogy hova szánta a saját termékét. De feladom veletek, mert alattad is amikor ezredszer kérdezi meg az R=1 user, hogy mire való, miközben eddig minden hszben amit írtam leírtam, hogy netezni , videózni, fésztájmozni, netbankolni, utazást szervezgeti, blogolni, tájékozódni , tanulni (arra nagyon, top 1 laptop USA egyetemeken pl... ) , ezután idejön és beír egy ilyet lol :
    "de még senki nem írta le, hogy mi a fenére való az Air.
    Folytassa már valaki: A Macbook Air arra való, hogy …"
    Miközben így már ez megint egy uj hsz, ahol emgint leírtam ugyan ugy, ahogy már 2vel ezelőtt is. Ugyan ezt...A választ a feltett kérdésre... Arról már bocsánat, de krvára nem én tehetek, hogy magyarázni kell a "lifestyle" -egy apple topikban, ez különösen még szebbé teszi ezt az egészet - felhasználást, mert láthatóan magyarázni kell, de még ezek után sem esik le a fél topiknak, hogy mit jelent , pedig megint leírtam.
    Szóval részemről feladhatjuk egyébként.
    Ti egyszerűen nem értitek, hogy nem az ár/érték arányáról beszélek ennek a gépnek, hanem arról, hogy az Apple ezt hova képzeli el. De full le vagytok akadva, hogy "oooo haverom ezen vág és tök jó" , mintha BÁRKI mondta volna, hogy szar lesz.
    Az_MBA_egy_lifestlye_gép.
    Az_MBP_egy_munkagép.
    Baszki, 5ezer forintos tescos behajtóval is behajthatsz napi 500 csavart, de mit gondolsz miért vannak 150ezerért is csavarbehajtók? Hisz ugyan arra jó, mindkettő behajtja a csavart. Csak nem értitek meg, hogy aki napi 500 csavart behajt annak nem IGAZÁN alkalmas az 5ezres behajtója ehez, mert pusztán nem erre való, nem ilyen körülményekhez lett tervezve.
    De gondolom ezt sem érted, és hát minek dolgozna az ács 150ezres behajtóval, azzal csak lehuznak, az 5ezres is behajcsa. Na itt tartotok fejben.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák