Új hozzászólás Aktív témák

  • kkp900

    senior tag

    válasz SharpSA #111310 üzenetére

    Mivel HDMI már egyik új modellen sincsen tudtommal csak a Mac Mini M2-esen azzal nem megy csak a Mac Mini M2 Proval ezt az alma is leírja szépen. A többinél meg nyilván a Thunderbolt USB-C , és HDMI átalakítóval , de láttam Displayport kábelest is.. De szerintem valaki hátha kipróbálta már itt a csoportban ezt a lehetőséget . És többet tud írni ezekről vagy egy szervizes aki van a csoportban.
    Mondjuk nálam is a Displayport kilőve , mert nem monitor a kijelzőm hanem egy LG 42 Oled TV.
    Csak van esetleg valakinek egy Gamer monitora ,és esetleg olyan kábele aztán rádobja a Macbookját ami vagy M1-es (kétlem ,hogy 2020-ban tudta volna ezt) Vagy a mostani M2-est ami esetleg tudja.

    A Hubra vissza térve nincs valakinek egy bevált modell amivel tényleg működik szépen minden? Az Istyleos saját márkásat elfelejteném mivel egy sima kínai cucc átnevezve jó drágán eladva. Tudom nem olcsó cucc egy jó ,de azért megbízható és tartós kellene . Amire kell 4K Ethernet 1 Gbites net USB-C töltés folyamatosan. És legyen rajta kb 3 darab USB 3.0-ás vagy még esetleg még egy USB-C is jól jönne. Kártya olvasó nem kell... :N
    Sidorovich köszi amit linkeltél eddig ez a nyerő az M1-es Macbookhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák