Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz M1995 #114936 üzenetére

    Na, inkább így egyben válaszolok.

    Visszaállok a gyári Mail appra. A kiindulás az volt, hogy 5 gmail alapú fiókot kell kezelnem és azokhoz praktikusabb volt a Mimestream. Amúgy a gyári appról régebb váltottam, amikor még 128gb-os gépem volt és minden tárhely számított. Csináltam pár tesztet akkoriban és a gyári mail app sokkal több tárhelyet foglalt, mint akkoriban pl. a Spark.

    Nyilván értem, hogy a folyamatos főverzió és egyéb frissítések miatt folyamatosan dolgozni kell egy programon és nem is kérem, hogy ingyen csinálja bárki is. (Mielőtt ezt feltételezné bárki is... tökre nem warezolok. Pont ezért is zavar... )
    Viszont, ennyi fele egyszerűen nem lehet havi szinten előfizetni. Ha bárki megnézi a gépét és ott a fix pénzért megvett programokat, ha azok mint átállnának havi előfizura, szerintem itt többen cummantanák magukat.

    Miért nem kérnek pénzt a frissítésekért? Ezt továbbra sem értem. Ezek szerint akkor bérlem a programot?

    Nagyobb cégeknél miért működik a dolog? Pl. Pixelmator Pro-t miért lehet egybe megvenni, aztán frissítgetik? Amúgy nem lenne azzal se bajom, hogy ha holnaptól külön kéne fizetni a frissítésért, ha eldönthetem, hogy kérem-e vagy sem. De az office is hiába van előfizetéses módban is, megvehetem fix áron is.

    Szóval én úgy gondolom, hogy itt a havi rendszeres bevétel a lényeg a fejlesztőknek.

    Szerintem erre inkább valami más módszer kellene, amivel mindenki jól lakik. Akár egy credites rendszer, amit pl. megveszek az AppStore-ban, majd ellőhetem amire akarom, a kiválasztott szoftverek frissítésére.

    De az, hogy előfizetek netre, rezsire, streaming szolgáltatókra, zene szolgáltatásra, icloudra... meg a tököm tudja még mikre... akkor még itt vannak, hogy már külön fizessek elő bérletet a programokra, sőt a hírekre is (hvg365 pl.)... nem is követhető.

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák