Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz M1995 #118119 üzenetére

    Az “olcsobb lettel” csak egy baj van, hogy a 14est a korabbi 13 helyere hoztak (alap m3, 8g ram, 1300 -> 1600usd), vagy a specifikaciot butitottak (16g -> 8g). Ez amolyan szokasos apple fele jatek a szavakkal, mivel nem a userek, hanem az apple jar jobban: dragabban adnak kevesebbet.

    Amikor az m1 cuccok mentek, a pcs arak az egekben voltak - most viszont olcsobban lehet venni, az apple meg toretlenul emel az arakon - elobb utobb az o eladasaikon latszani fog ez. Ha power felhasznalasrol van szo, egyre kevesbe versenykepesek a macek. A celzott fancy, nem kell eros gep usereknel meg jo ajanlat.

    Ami vonzo a maceknel meg mindig a keves eroforrast igenylo felhasznalasnal az uzemido, de pl az amd chipjei magasabb terhelesen mar hasonlo vagy jobb teljesitmenyt nyujtanak hasonlo wattnal. Az m3 ebben lehet elorelepes lesz, amig a konkurencia nem mozdul tmsc 3 nanora. Az apple silicon m nagy dobas volt, de kicsit kifulladni latszik, ha csak az aktualis iphone magokat portoljak. Oda eleg, de a pcs piac jelenleg gyorsabban fejlodik (csak a fogyasztasra figyelnenek).

    Irnam meg a qualcommot is, ami hwileg erosnek tunik pcbe szant chipjevel (epp a single thread miatt oriasi elorelepes), de tamogatasa ugyse lesz, amit az apple siman meg tudott lepni a sajat okorendszereben. Ez utobbit hasznalja most az apple a userek megtartasara (szokasosan).

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák