Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz biker #20652 üzenetére

    Szerintem az operációs rendszernek (most üzleti felhasználóként gondolkodom) nem kell felhasználói élményt adnia. Annak az a dolga, hogy húzza az igát, a hátára pakolhass mindent, amivel pénzt akarsz keresni és a sz...rt is kihajtsa a hardverekből, hogy hamarabb elkészülj azzal, amivel szeretnél. Na meg persze, hogy legyen stabil. Ez utóbbival nem volt gondom, mivel jó vasat vettem és a professzionális, vagy üzleti felhasználók esetén szintén nem a hulladék a nyerő. Dolgozz a képszerkesztődben, konvertálj videókat, készíts táblázatokat, tölts ki űrlapokat weben, legjobb lenne, ha észre sem vennéd, hogy alatta a rendszer létezik.

    Nem vitatom, jobb ránézni az OS X-re és rengeteg kényelmes dolgot belepakoltak, nem beszélve az új Josemite-ről, ami még inkább kezesebbé teszi, de a Windows is jó. A 7-es különösen. Nekem legalábbis nem volt különösebb problémám vele...

    Ettől függetlenül jobb egy Mac elé ülni, de ehhez az is hozzájárul, hogy a hardverek szinte kivétel nélkül gyönyörűek. Egyszerűen imádom a kis gépem. Szép, gyors, teszi, amit kell. Inkább ezt nevezném felhasználói élménynek. Mindent együtt. Ezzel 100%-ban egyet tudok érteni.

    [ Szerkesztve ]

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák