Új hozzászólás Aktív témák

  • joeypapa

    tag

    Sziasztok!

    Nagynak érzem a problémát,de megpróbálom vázolni röviden: A minap olyan történt a géppel (yosemite van rajta),hogy a felhasználómmal ha beléptem csak feketeség volt (tehát bootolt,behozta a login screent,kód be-feketeség). Ha a vendégbe léptem be,akkor nem volt ilyen probléma. Aztán próbálkoztam midnennel,nem sikerült megoldani így maradt az újratelepítés.

    Újratelepítés után,először felment szépen a rendszer,ment minden egy kis ideig,de aztán kezdőtek a próblémák: nem tudtam feltelepíteni semmit kb. mert vagy el sem indult a telepítő,vagy elindult de azt írta h corrupted data?! és hasonlók.

    Aztén elment kb másfél nap azzal,hogy megpróbáljam megcsinálni,de később már a rendszert sem engedte újratenni,valahol (volt,hogy már az első percben,volt amikor végigment...) majd próbáltam eredeti telepítővel is felrakni,de már azzal sem ment...

    Most végül valahogy felment megint a 10.6.8 arra nagy nehezen (kb. 6. alkalom után) a yosemitét, de megint az van,hogy sem webhelyről sem appstoreból nem tudok letöteni / telepíteni.

    Ez eléggé aggaszt,mindenre azt írja ki,hogy corrupted vagy invaild,és igazából kellene is meg szerettem is...

    Ha ezután az "érdekes" beszámoló után is van bárkinek valami ötlete ezzel kapcsolatban,megköszönöm! :R

    "Censorship tells the wrong story..."

Új hozzászólás Aktív témák