Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    Sziasztok!

    A véleményeteket szeretném kérni Tőletek.
    Adott egy 2013 végi Retinás MacBook Pro 13" amiben kb. 1 hónapja cserélt alaplapot az Almárium mert nem indult el a gép. Mikor visszakaptam a gépet feltűnt, hogy eléggé melegszik a masina és teljes terhelés alatt is alacsony fordulatszám alatt pörög a ventilátor és elég forró tud lenni a gép. Csatolok egy fotót is, Cinebench futás közben az iStat azt mutatja, hogy 96-97 fokosak a proci magok és maga a grafikus mag pedig elérte a 100 fokot és épphogy halkan ment a venti (2600 rpm, de tudna max 6000-ret)
    Nem tudom mennyire normális ez a jelenség, korábban ez nekem nem tűnt fel az alaplapcsere előtt, de az tény, hogy mindig elég csendben volt a gép terhelés alatt is. Félek, hogy túlmelegszik vagy valami mert nem tudom mennyire normálisak ezek a hőfokok, mondjuk az sem biztos, hogy iStat pontos értékeket mér. Kicsit parázok tőle mert lejárt a garim, alaplapra kaptam 3 hónapot de az is le fog telni jovo februárban... Almárium azt mondta a gép tudja mikor kell bekapcsolni a ventiket de én azért ebben nem vagyok biztos, hogy ez normális, hogy ennyire hagyja melegedni a procit mikor lenne lehetőség hűteni.

    Szerintetek?

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák