Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz bmwk1200s #28690 üzenetére

    Ugyan már, most tényleg? Keynote? Persze jó, eljátszogatni vele otthon, reszelgetni pár demót magadnak, hogy elképzeled, hogy milyen lenne ha egyszer tényleg tartanál egy prezentációt, de munkára?

    Az office csomag minden eleme megveri az iwork csomag elemeit. Word és Pages, nem is fair az összehasonlítás. Egy lábjegyzetes, szószedetes, megjegyzéses, változáskövetéses stb nagyobb kiterjedésű word doksi, és azonnal látod, hogy a Pages az jó önéletrajzot csinálni, milyen látványos meg minden, de érdemi munkára szintén nem.

    Második helyezett a csomagban az excel - numbers összehasonlítás, megint nem fair. Szegény numbers elvan otthon a minimál feladatokra, de komolyabb munkára éppúgy nem alkalmas, mint a másik kettő.

    Én próbáltam ezekkel dolgozni, és az a helyzet, hogy egyszerűen rádöbbensz, hogy az office csomagban tök magától értetődő dolgok más csomagokban nem léteznek, vagy irtó nehezen, kerülő úton és pluszmunkával megcsinálható.

    Az iwork progikban jó template-ek vannak. Ettől úgy érezheted, hogy professzionális végterméket adsz ki a kezeid közül, de nem. Hiába vannak cukormázzal bevonva ezek a szoftverek, akkor is csak egyszerű, otthoni bögyörgészős megoldások a profi programok mellett.

    Vicces, de egyébként "A" prezentációs szoftver pont hogy a powerpoint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák