Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Ragnar95 #30396 üzenetére

    Ezek vállalati környezetbe szánt gépek, annak megfelelő szolgáltatáscsomaggal, ha minden igaz, 3 év vagy akár 5 évre bővíthető idejű teljes körű, 7/24-ben elérhető supporttal, a gyártó oldaláról elérhető példaértékű dokumentációval, ami a hardveres kiépítést és bővítési lehetőségeket illeti, valamint itt csak a darabárat látjuk egy olyan termékből, amit általában egészen komoly mennyiségi kedvezményekkel adnak a partnereknek, akik nyilván százas-ezres nagyságrendben rendelnek belőle. Nagyjából az is tuti, hogy szabadon konfigurálható a megrendelői igényeknek, hogy milyen proci/mennyi RAM/milyen-mennyi háttértár kerüljön beléjük. Ha összeveted bármelyik másik brand gyártó hasonló piaci területre szánt hasonló gépeivel, nem mondhatóak drágának.

    Nyilván otthonra, egy-egy darabot belőle, home user-eknek nem igazán kihasználható szolgáltatásokkal felesleges venni, de ettől még a "viccgép", "vicc kategória" igencsak távol áll ettől.

    Amúgy igazából ez az álláspont tulajdonképpen mennyiben különbözik a neten rendszeresen felmerülő vérpistike "a Mac Mini gyenge, túlárazott szar, mert én annyira ügyes vagyok, hogy ugyanazér' a zséér' a Krájzisztizet haccorgyorsabban futtató gépet építek otthonra"-érvrendszertől?

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák