Új hozzászólás Aktív témák

  • ArrayOfLilly

    aktív tag

    válasz csab2 #38099 üzenetére

    A kérdésedre nem tudom a választ, de van kapcsolódó kérdésem, azt felteszem.

    Ici-pici ablakban szoktam filmet/sorozatot nézni (inkább hallgatni), miközben valami monoton, repetitív tevékenységet végzek. Ehhez az kell, hogy mindig felül legyen a filmem.

    Az Always on Top jellegű opció nem jelent megoldást, mert egy desktopot és számtalan teljes képernyőre nagyított alkalmazást váltok különböző space-ekben, és míg pl. a VLC mindig felül opciója jó a desktopon, de nem látom, ha átváltok valami alkalmazásra.

    Rákerestem, a floating media player fogalmára, és találtam egy Lift nevű alkalmazást (leginkább böngésző), annak milliónyi variánsával, amik közül egyben Plex segítségével meg tudom nézni a filmemet, ami nem Quicktime kompatibilis és hálózati meghajtón van, hogy végképp ne legyen olyan egyszerű.

    Igen ám, de amikor váltok a space-ek között, akkor a váltás pillanatára eltűnik az ablak. Ez baromi idegesítő, nem az a natív picture-in-picture felhasználói élmény, na.

    Ha nem nagyítok ki alkalmazásokat, hanem (nehézkesen) mindent kézzel illesztgetek desktopokra, akkor jó a VLC Always on Top, az desktop-váltás közben sem tűnik el, de a space-ek felett egyáltalán nem jelenik meg és azokat sokkal kényelmesebb használni.

    Van-e valakinek ötlete, hogy ezt mivel/hogyan oldhatnám meg?

    [ Szerkesztve ]

    http://www.arrayoflilly.com

Új hozzászólás Aktív témák