Új hozzászólás Aktív témák

  • EXIEZ

    senior tag

    Üdv.
    Egy laptopot szeretnék vásárolni sulira, a kérdéssor kitöltve.
    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Minél hamarabb, lehetőleg szeptemberig.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) - Kb 300000 HUF
    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén) - Irodai program ( pl MS Office ), Netezés, Youtube, Zene, stb.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - Kisebb játékok amik lazán elfutnak egy integrálton.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - Lehetőleg FULL HD, de nem baj ha nem ( Gondolok apple gépekre ) Max 15.6" hordozhatóság és súly miatt.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Heti pár alkalommal, utazás közben nem, de ahová vinném ott igen, előnyös lenne legalább 6 órás akksi.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) -Windows vagy OSX
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? - Kb mindegy, SSD előny, de nem muszáj. 128GB-al is megelégszem, bár több a jobb, de a lényeg hogy 128 legalább legyen. RAM legalább 8 GB
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) - HDMI előny, de nem muszáj. USB 3.0 muszáj.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - Új. Használt max megbízható eladótól/bolttól minden papírral, garaciával.

    Nincs nagy igényem, tényleg a jó alap dolgokat lazán vigye, és ennyi, játszani nem is játszok mostanság, inkább azokra kell amit írtam ( sulira ) szóval fő a hordozhatóság

    Üdv.

    Valakinek van jó ajánlata milyen apple gép éri meg az árát? mac 13" air 128gb ot néztem istyleon 300k kereken, más esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák