Új hozzászólás Aktív témák

  • access_denied

    senior tag

    válasz lmno #45553 üzenetére

    Nem szándékoztam, de igazad van. A Lenovo és a 200e notebook összehasonlítás is rossz volt.

    #45554 D4ni

    Az igaz, hogy a Microsoft már nem ad updatet OS szinten, és ha adna is az nem lenne ingyenes. A notebookkal vásárolt legális Windows 7 ingyenesen volt upgradelhető Windows 10-re.

    De mit érsz a Mac OS támogatásával, ha az öt éves géped már nem alkalmas az aktuális OS futtatására, vagy performancia, vagy egyéb ok miatt. Olvasgattam a topikot, tök egyértelmű, hogy OS szinten hátrafelé lépked az Apple.

    A teljes szoftvertámogatottság alatt mit értesz? Mi számodra a teljes? A géphez adott szoftverek összessége (OS + apps)?

    Gamer laptopok, talán azért nevezték el gamernek, mert a munkára ágyúval lőnénk verébre? Most hirtelen a renderelésen kívül semmi processzorigényes munka nem jut eszembe.

    #45555 r4z

    13-15"-ban full HD-t láttam csak, az kimerítette a szemem korlátait. Ha lesz rá lehetőségem megnézem a felskálázódás minőségét, de hiszek neked.

    A 2009-es egészen komolytalan processzorú notim semmiféle performacia problémával nem küszködik a W10 OS miatt. A W10 driverei vannak rajta, működik minden funkciója, hotkey-ek, stb. Az egy másik kérdéskör, hogy videók, több weboldal kezelése már nehezen megy neki. De az OS, mindennapi munka egy 7 éves gépen simán elvégezhető lenne rajta.

    Nem tudom mire akartál kilyukadni, a W10 driverei simán jók egy 7 éves notihoz, mint ahogy a Core2 Duo géphez a Sierra driverei. Ha nem erre gondoltál, akkor hallgatlak.

    #45556 TigerCat

    Ha nagyon Off, akkor befejeztem, elnézést. De talán pár dolog pl. kijelző felbontásának hasznossága, támogatottság tisztázódik.

Új hozzászólás Aktív témák