Új hozzászólás Aktív témák

  • wm2

    őstag

    válasz bmakszim #48037 üzenetére

    Igen, a kisebbik XPS CPU-ja modernebb, de a legtöbbet HD620-al szerelik, ami 30-35%-al gyengébb az 540-nél. Viszont a rosszabb hűtés mellett a FHD kijelző minősége is romlott a Kaby Lake szériánál. Ami viszi az a portok, hogy ráfért az USB3 (az új forgathatónál a microSD már USB3 nélkül) és a brutál akksi idő.

    A rMBP-t meg a kijelző minősége és a gyors SSD viszi (na meg a jó kis tapipad). Ezzel egy fotós jobban jár. Az XPS-el meg repülőn egy üzletember, akinek akksi idő kell és nem retina.

    Mindegyik gép mellett van pro és kontra, de az QHD 13" XPS semmivel sem olcsóbb, mint egy rMBP. Sőt drágább is. A Carbon X1 meg viszi a prímet a túlárazással.

    A 15" biosát ezek szerint egy év alatt sikerült kipofozni. Ettől még a készülék melegszik és az akksizabáló 4K XPS is kész vagyon. Főleg, ha bővítened kell. De amúgy nem mondtam, hogy rossz gépek. Viszont ebbe is bele lehet kötni, ahogy a rMBP-ba. Vannak gyengéi és a Dell is leadta az utóbbi időben.

    Amit említettem Inspiron-t, arra 30 perc alatt felmegy egy OSX. A FHD verzióra, ahol csak a kártyaolvasó nem fog működni. És egyre több embert hidegen hagy ki nennyire gondolja ezt etikusnak. :)

    [ Szerkesztve ]

    Ozora <3

Új hozzászólás Aktív témák