Új hozzászólás Aktív témák

  • Diokhan

    addikt

    válasz wm2 #48725 üzenetére

    1: Nem mindenki szeret naponta 500 gigát keresztül küldeni wifin, és nem mindenki használja az iCloud-ot biztonsági mentésre vagy wifit szinkronizálásra. Én spec mindig saját gépen tárolom a biztonsági mentést, képet sosem töltök fel felhőbe csak levelezésem van fent, a konkaktok és a kb 150 jegyzet. Valamint az engem, mint egyéni felhasználót nem vigasztal, hogy mások nem használnak kábelt, én használok és pont.

    2: Én még mindig nem értem, hogy miért hasonlítasz össze egy i7-es gépet egy i5-össel.... Ez kb olyan, mint "Te haver, ugyanolyan kocsink van nem, tök jó. -Ja valóban, csak az enyém 1.4 szívó, a tied 2.5 turbó".
    Lehet itt teljesítményekről beszélni, de egyszerüen akkor sem ugyanaz. Rendben, semmi bajom az új gépekkel sem, csak nem értem, hogy mivel eleve nem esett szó "pro" felhasználásról, miért jössz mindig ezzel.

    De hagyjuk is, nem fogod megérteni miről beszélek, mert tök elbeszélünk egymás mellett. Lehet, hogy velem van a baj, mert nem feltételeztem automatikusan, hogy mindenkinek mindig a legújabb van mindenből... Mindenki azt vesz, amit akar, amire telik, vagy ami neki legmegfelelőbb. Ezért mondtam az elején, hogy ez az igényektől függ, és erre a kérdésre, hogy "Szerintetek mit vegyek? Ezt vagy azt?" rohadtul de nem lehet értelmesen válaszolni, mert akkor pont ilyen vita alakul ki, mint ami most is.

    Mindegy is, én itt zártam a témát...

    (#48726) bmakszim:

    Sehogy, a régit lehet bele dugni, epp ezt mondtam, hogy full inkompatibilitás van minden oldalról.
    Valóban jár átalakító és minek? Ha újonnan veszel telefont, kapsz hozzá lightning fülest. Akkor minek is? Ja hogy mert nem lehet tölteni és zenét hallgatni egyszerre? Hát nem, mert ezt a dolgot az az átalakító sem oldja meg.
    Az USB átalakító sem dárga valóban, a gondom az, hogy egyáltalán kell...

    na mindegy...

    (#48727) access_denied : Jogos. Ennyi a történet, semmi több.

    [ Szerkesztve ]

    Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák