Új hozzászólás Aktív témák

  • wm2

    őstag

    válasz Syl #55669 üzenetére

    Dehogy! Én? 😉

    Sajnos a vezeték nélküli átvitel és a "lossless streaming 16bit 44.1khz CD quality" az amivel nekem gondom van.

    Rengeteg jó erősítőt gyártanak Japánban, de az USB rész nem tudja kezelni az NTFS/exFat pendriveokat. Csak a Fat32-őt, amivel meg max. 4Gb stickeket tudsz csatlakoztatni. Ez a logika megérdemel egy tapsot. Pedig egy 8-16-32-64 NTFS support igazán nem nagy kunszt.

    Az Apple eszközök bluetooth szekciója is elavult 350kbps limites A2DP átvitelt és tizenöt éves SBC codecet használ. Ettől az aptX és a Sony LDAC messze jobb technológia már. Persze az SBC ilyen 192kbps MP3 fájlokhoz tökéletes, de izmosabb FLAC-hez és nem lakkossági tuctuchoz nem. Ebben a droidok már 4-5 éve lelépték a nem kicsit túlárazott iPhone/iPad kettőst. A nagy iPod-ról nem is beszélve.

    Az AirPlay megint kötött. Jobb, mint a Apple-féle bluetooth de közel sem az igazi még. Mixcloudnál használom pl.

    A NAS megfelelő lenne a CD minőség továbbítására, de sajnos minden mást is konvertál erre. Bár gondolom folyamatosan fejlődik és vannak árak a komolyabb példányoknál. Mivel nekem elsősorban FLAC/ALAC tárolására kell, egy CD-s network player jobb választás lenne.

    Természetesen ez egy speciális igény. Filmekhez nekem elég a kis külső SSD, mivel ebben a gyatra felhozatalban jönnek-mennek a filmek és nem vagyok sorozatos.

    [ Szerkesztve ]

    Ozora <3

Új hozzászólás Aktív témák