Új hozzászólás Aktív témák

  • Segítséget, illetve tanácsot szeretnék kérni.
    Milyen különbség van egy hivatalos Apple forgalmazótól (edigital, MM, resellerek, Auchan) származó MacBook Air és egy nem hivatalos forgalmazótól (pl. xoomstore.hu) származó MacBook Air között?

    Hardveresen és tartozákokban nyilván semmilyen különbség nincs, ha mindkét esetben 'mid 2017' konfigurációról beszélünk. Az 1 év Apple garancia is él mindkét termékre.

    iPhone esetében rémlik olyan (javítsatok ki légy szíves, ha tévedek), hogy ha szürkeimportos a termék, akkor az 1 év világgarancia él ugyanúgy, mintha hivatalos forgalmazótól származna, azonban a szürkeimportos termék garanciája 1 éven belüli csere esetén sem indul újra, illetve nem vonatkozik rá az 1 éven túli 1 év szavatosság. Vagyis a hivatalos forrásból származó telefonra a jobb, "biztosabb" garanciális feltételek vonatkoznak. (ez lehet mondjuk a magasabb eladási árat indokló tényező)

    Mac számítógépek esetén ugyanígy létezik ez a különbség?
    Illetve lehet eltérés az AppleCare esetében? Pl hivatalos forrásból származó számítógépre vásárolhatok itthon is AppleCare-t, kiterjesztve a garanciát, szürkeimportosra pedig nem?

Új hozzászólás Aktív témák