Új hozzászólás Aktív témák

  • Caesarion

    aktív tag

    válasz kendeee #5640 üzenetére

    @ Xero : "Mutatom mi borítja meg az összeset: "heavy flash, youtube" Ameddig nincs normális Flash Player addig várhatod, hogy jól és kevés erőforrás befektetéssel menjen"

    no igen, azért nyavajgok itt, reménykedve hátha a tájékozatlanságom okán szenvedek itt a lapátnyéllel, mikor lehet odakinn létezik a szent grál csak én nem tudok róla - de ezek szerint nincs grál. suxx. De köszi :) a problémám nem elsödleges, most ez amolyan kávészüneti beszélgetésnek számolnám :)

    @ kendeee : "elfelejtettem milyen gépen tolod" : Late2009 unibody 2.26Ghz 128 Vertex3 ssd, 2x4GB GSkill ram. a dicsekvés érzését vedd ki a mondatból, csak tényleírásnak szántam. - a böngészöket nem csak külön külön omlasztom be ( :((( ) van 9 space-em és az alsó hármat böngészöknek specifikáltam, hátha több böngészö között elosztom a munkát jobban bírja. Megyeget-megyeget de fél évente mindig visszatérek a kérdéshez hogy hátha fejlödött a világ úgy hogy ... érted ;)

    kedvességedért cserébe: Az én kedvenc kombóm a Ctrl+Alt+Alma+8 = eme 4 billentyü egyszerre lenyomásával inverzre váltanak a színek. Word-ben kényelmesebb az olvasás fekete alapon fehér betükkel, de poén az animéknél is, vagy pókembernél mikor "kiabál a pókösztönöm" bevillannak a színek, én megállítom a jelenetet és visszavariálom a színeket :DDD oké, kicsit beteg, megyek is és megiszom a kakaóm mielött leoltotok :)

    Te is fiam, Bluetooth ?!

Új hozzászólás Aktív témák