Új hozzászólás Aktív témák

  • x220i7

    tag

    Sziasztok!

    Nagyon sokat olvasgattam és próbálgattam megoldani a problémámat, mindeddig sikertelenül.

    A helyzet a következő: vásároltam egy iPhone 5s készüléket. Töltőről töltve semmilyen problémám nincsen, mindig minden rendben van. Ha viszont a Macbook Air (Early 2015)-re dugom, az esetek nagy részében azt produkálja, hogy állandóan kapcsolódik/ledob, mintha kontakthiba lenne. Sokáig erre gyanakodtam, de rájöttem, hogy nem erről van szó. Külföldi oldalakat is végigböngésztem, igazából ott sem jutottak az emberek sokra ez ügyben.
    A kábel eredeti, és teljesen új. Kipróbáltam többel is, a hiba ugyan az. Ugyan ezt a jelenséget csinálja Androidos telefonnal is, akármelyik USB ajzatra dugva. Ha viszont pendriveot, MIDI kontrollert, vagy akármi mást dugok fel, sosem volt még semmilyen probléma, így az USB aljzatok mechanikai hibáit is kizárhatjuk. Továbbá azért sem lehet érintkezési hiba, mert ha ne adj Isten egyszer sikerül "bevennie" bármelyik eszközömet, és nem dobál le, akkor akárhogy mozgatom óvatosan a kábelt mind a telefonos végénél, mind a Macbookosnál, nincs kapcsolat megszakadás.
    Olvastam, hogy ajánlott SMC és NVRAM reset is a Mac-en, de nálam ez sem segített. Másoknak az iPhone helyzet és biztonság visszaállítása oldotta meg a gondjait - hát nekem ez sem. Természetesen az elmúlt napokban 1001 alkalommal indítottam újra a számítógépet s a telefont is. Minden bizonnyal valami szoftveres hiba lehet a Mac-kel, hiszen ha kábel vagy telefon hiba lenne, akkor az Androidos készülék nem ugyanezt produkálná.

    Kérem segítsetek, most már nagyon kétségbe vagyok esve. Csatolok egy képernyőmentést is.

    Üdv mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák