Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    Üdv!

    Először is köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget!

    Lenne még pár kérdésem. Ki mire használja a jelenlegi 2017-es Macbook Pro TB nélküli gépét? Mit bír? Mennyire hangos? Ha netezésen kívül használnám később Garage Bandre és Lightroomra azt hogy viselné? Mennyire lenne időtálló maga a gép?

    Mert egyre inkább tolódik el az olcsóbb modell felé.

    Noha nagyon megyőző a jobb billentyűzet a 2018-as TB-s modellen és jóval erősebb is - ezért is aggódom hogy hamar elavult lesz a 2017-es - de mégis az a pénz amivel többe kerülne elgondolkodtat újra és újra. De ügye a 2018-as legalább 2x olyan gyors mint az elődje. De ha meg nem használom ki miért fizessek? A ház a felépítés a minőség szinte megegyező. Apropó, mennyire kevés a 2 port ? Van akinek gondot okoz?

    Akinek a 2017-es modell van tudna mondani pár szót? Volt gondja bármikor a sebességével, a billentyűzettel? Akadt valaha maga a gép?

    Minden extra kis infó jól jönne.

    Mert így a tanácsotok alapján hardveresen az új Air teljesen kiesik a maga 475-ös árával, noha az új billentyűzet és a TouchID motiváló, ennyiért sok, és még mindig olcsóbb a 2017-es PRO.

    Illetve ettől eltérő dolog kicsit:

    Van rá esély, hogy akciózzák az Apple Watch S4-et illetve a Macbookokat jócskán Black Friday alatt? Például kerülhet szerintetek 400 alá a 2017-es Pro vagy esélytelen? Tudom, hogy senki sem jós, de hátha több tapasztalatotok van az előző évekre visszamenőleg mint nekem.

    Elnézést a sok kérdésért és köszönöm előre is mindenkinek a támogatást, segítséget! :R

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák