Új hozzászólás Aktív témák

  • brickm

    őstag

    válasz Wiz Khalifa #74924 üzenetére

    Szia!

    Neki lehet vannak ilyen bontott dolgai, segítőkész, írj neki nyugodtan.

    Illetve ha újat szeretnél:
    [link]
    Én tőlük rendeltem, 3500Ft kkörül jött ki egy billentyű postával, adóval, de mindent kaptam hozzá, keycap, rugóslemez, mechanika, minden.... És választhatsz mindenféle típusuk van.

    cigam
    Ez nem ferdítés, bár igen máshogy "idéztelek" ezért elnézést.
    Az egész abból indult ki, hogy oké a beépített védelem, de mivel az zárt forráskód, nem tudod mi történik benne. Oké, hogy aki nem ért hozzá annak a nyílt forrású TC is pont ugyan annyira hit alapon megy, mint az apple vagy windows saját titkosítója, de abba bárki belenézhet és néznek is, így nagyobb az esély, hogy tényleg ne legyen benne backdoor.... Szóval innen indult ki a dolog, hogy oké, a cslaádi fotókat én se tolom be TC filesystembe, mert nincs rá szükség, nem jelent akkora kockázatot ha bárki más megnézni (bár elég para lenne), de pl a könyvelésem, az ügyfélköröm, az ők adatai(pl ssh hozzáférések, jelszavak, forráskódok, hardware designok....) még az apple titkosításon kívül mennek egy TC dobozba is, nehogy......
    Az itenni topiklakók is nyugodtan elgondolkodhatnak tartanak-e a gépen olyan adatot, ami pl munkájuk szempontjából kényes.

    De nyilván én nem megtéríteni akarok senkit, csak vannak témák, amik mellett nem szoktam elmenni, mert sok tévhit kering a köztudatban ezekkel kapcsolatban, és irritáló néha.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák