Új hozzászólás Aktív témák

  • brickm

    őstag

    válasz Smiley #75671 üzenetére

    Hát ne haragudj én windows&&Linux(debian+arch) ról váltottam main systemnek MACOS-re. 1000x élhetőbb, mint a másik kettő alternatíva szerverüzemeltetés szempontjából. De speciel én beágyazott rendszerek fejlesztésével foglalkozom és azokat a FW-eket is ezen írom, amiket amúgy windows alatt írtam annó. Eszembe nem jutna visszatérni a másik két alternatívára.

    Mondjuk én tudatosan nem is csak úgy vettem egy meket, hanem vettem egy 2015ös 13colost, mert tudtam, hogy nekem ez a legmegfelelőbb. Ha nem ezt venném, akkor MacMini. Újabb MBP-t jelenleg szerintem sem érdemes venni(mert több olyan kockázati tényezője is van, amivel nem szeretnék ilyen vételár mellett küszködni) A vételáras kitérésedre, nem gondolom, hogy drága lenne(a maga kontextusában, hiszen ugyan ezt dellből se kapod meg olcsóbban, legalábbis az én dellem került annyiba, mint a MBP, csak a MBP legalább jó is[jobb])

    (ui a hang nálam még soha nem pattogott, ellenben hobbi zenész vagyok, windowson folyamatosan, tascam studio kártyával...nokomment)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák