Új hozzászólás Aktív témák

  • brickm

    őstag

    válasz #95561216 #80578 üzenetére

    Igen én ezt totál megértem, hogy vannak akiknek nem szempont, csak mikor látom az érveléseket, hogy miért nem kell USB A, le szoktam írni, hogy vannak akiknek igenis _kell_ nicns mit tenni. Nem az a bajom az átalakítóval, hogy 20-40ezer ft, hanem, hogy foglalkozni kell vele, hogy ott legyen nálad, bele kell dugni, több helyet foglal, stb. Számomra kényelmetlen. Plusz van elég cucc nálam, elég arra figyelni, hogy legyen minden feltöltve, legyen eltéve stb, nem hiányzik még egy 13cm-es vacak is, ami nélkül ráadásul használhatatlan a gép efféle dolgokra :D És ugye az benne a gond, hogy 1.pc re nem váltok vissza semmi pénzért, ez tuti. 2.azért kell vennem 4-5 éves gépeket, meg idővel még régebbieket, hogy tudjam úgy hazsnálni, hogy számomra kényelmes maradjon, holott a technika fejlődése ennek ellenkezőjét kéne produkálja. Ehhez képest, most bementem a boltba, külső HDD-t venni és nem volt kérdés, hogy szeretném-e USB C véggel venni. USB A van jórészt, ahogy telefontöltő kábelből is, stb.

    Egyébként én lennék a legboldogabb ha sikerülne lecserélni egy szabványos _jó_ csatlakozóra mindent.
    De pl az USB C töltés is csalódás számomra, mert míg a régi mágneses csatit se lerántani nem lehetett, se beletörni, addig az uj usbc- kb erőltetve jön ki a gépből, ráadásul még kicsike is, az én ujjam meg aránylag nagy, megfogni se tudom rendesen pl asztalon. És fosok amúgy, hogy bele ne törjem egy óvatlan megrántással.
    ÉÉÉÉS még lehajtott állapotban visszajelzésem sincs, hogy tölt-e, vagy elérte-e a 95%-ot, vagy mivan... :D Szóval, azért mondom, számomra és sokaknak még rajtam kívül, kényelmetlen ez az upgrade és nem ad semmi pluszt, sőt.

    De elfogadom, hogy ez van, ezért vettem még egy 2015ös gépet tartalékba, mst nem tudok tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák