Új hozzászólás Aktív témák

  • pászka

    aktív tag

    Sziasztok!

    Teljesen új vagyok mac területen eddig windost használtam, viszont pár napja vettem egy használt macbook pro-t. Tanulmányoztam már sokmindent de van néhány kérdés amit még nem sikerült megoldanom ezért kérném segítségeteket.

    Nos az első hogy amikor az ablakokat megnyitom képernyő nagyságra akkor fullra beteríti a képernyőt és csak a felső becsúszó menüsor működik. Ez nem is lenne nagy baj de a böngészőben (opera) több fület használok és így eltűnnek a fülek és nem tudok köztük navigálni. Mindig kisebb méretet kell választanom hogy használni tudjam. Eredetileg nem így működött csak pár napja csinálja a gép, pont egy hete van nálam. Lehet hogy valamit elállítottam csak nem tudok rájönni hogy mit. :F

    A másik dolog hogy a mail-ban ha küldenek levelet akkor a pdf csatolmányok megnyílva jelennek meg, nekem elég lenne ha azt látnám hogy van 4 csatolt pdf max egy kisméretű előnézeti képpel amit egyben kijelölve le tudok menteni a gépemre.

    A gép: macos Catalina (MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2013 vége)

    Válaszokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)

Új hozzászólás Aktív témák