Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Doggy dog #7227 üzenetére

    Azt nem tudom, hogy a TB protokoll hogy van, néznek-e minden esetben ultrahangot a CTG mellett, de azt, hogy a baba rendben van, azt a CTG is megmutatja, ettől szerintem nem kell aggódnotok. Nekünk a magándoki nézett ultrahangot mindig amikor ott voltunk, de CTG-re a kórházba mentünk, ahol viszont csak azt néztek, ultrahangot nem.

    Tudtommal államis ismerősöknél alapból ritka volt az ultrahang, nem is néztek csak alkalomadták, többhavonta.

    Azt, hogy napra pontosan hány hetes, azt a doki az utolsó mensestől számolja, ami lehet téves érték, ha párodnak nem tankönyv szerint van a ciklusa. Ha rövidebb, vagy hosszabb, akkor lehet pár nap eltérés.

    heti 2-3 alkalom szerintem felesleges, szerintem mi is max. hetente jártunk a végén is, vagy csak ritkábban. Ha már nagyon közelednétek, azt a CTG megmutatná, szerintem a doki látta volna.

    Nem tudom, hogy magánúton jártok-e, vagy TB alapon, illetve hogy van-e fogadott orvosotok, de szerintem nem kell aggódnotok.

    Szerda van. Péntek korán lett volna, hétvégén meg gondolom nincs vizsgálat. Ha fájások vannak úgy is bementek, ha meg nincs, ráér hétfőig a következő vizsgálat. A gyerek úgy is szól minimum fél nappal előtte, mint ahogy kijönne, bőven ráértek mindennel.

Új hozzászólás Aktív témák