Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz tildy #7322 üzenetére

    örülök hogy megint megmondod a frankót olyan témákról amiről fél- vagy negyed tudással rendelkezel, meg helyreraksz olyan dolgokban, amit nem is érted, hogy miért, milyen okból és milyen háttérinformációk birtokában írtam.

    kiszabottul nem örülnék neki, ha beállnál a véranyák abba a sorába, akinek volt egy sajnálatos negatív tapasztalata a szüléssel kapcsolatban aztán innentől kezdve (csak hogy a lelkük megnyugodjon) mindenkinek a várandósságát végig kell károgni, hogy vér halál és kín. nem biztos hogy az lesz, csak mondja, mert lehet hogy az lesz. és akkor az kín és vér és szenvedés, ő tuja, mert neki is ez volt elmeséli akkor még egyszer részletesen. ez vérszívás. nem így kell feldolgozni egy traumát, a mások lelkén-hátán.

    csináld ha akarod, csak ne itt. annyi szép hely van, pl. az offtopic, ott olyan szépen együtt vagytok, annyira beférnek oda ezek a tripek...

    éppen ezért szeretném kérni (és én ezt innentől egyoldalúan biztosan megteszem) hogy a kettőnk közti kommunikációt ismét fagyasszuk be, most nem írok megint elbocsátó szép üzenetet, sok sikert, szeretet, boldogságot, jó egészséget, de nekem erre a klugscheisser üzemmódra nincs szükségem köszi. ami türelmem van a gyerekemre akarom fordítani.

    és hogy ne a levegőbe beszéljek pár tény:

    Ha jok az eredmenyek, nem fognak se Magyarorszagon, se a nemeteknel befektetnoi, csak terhesegi cukor miatt.

    de bizony, befektetnek.

    25% a sansz, hogy az inditas utan csaszar legyen

    nincs ilyen statisztika

    Amugy 40. het betoltesenaek napja meg semmit nem jelent,

    örülök, hogy tisztában vagy vele, hogy a magyar egészségügyben ennek milyen szerepe van. elárulom, hogy itthon ez Szent Dátum, praktikusan nem történik semmi, de rengeteg protokoll és státusz van, aminél érdemben befolyásolja a további teendőket, akár 1-2 nap eltérés is. nem hogy egy hét, mint náluk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák