Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Danny365 #1507 üzenetére

    Én ahhoz voltam szokva az Asphalt 8-ban, hogy folyamatosan van játékos utánpótlás és bővül a játék. Itt global launchhoz képest még csak fél év telt el, de már beleállt a földbe a játék és kettészakadt. Ebből a szempontból megismételte az Asphalt Xtremet.
    Vannak a korai kezdők, és vannak a noobok. De átjárás noobból komolyan vehetőbe már nem nagyon van.

    Asphalt 8-ban 2016-os kezdésig bezárólag megugorható volt. Nyilván nem azonnal ott sem, pár hónap kellett, de ahogy látom A9-ben ez a pár hónap már nem elég, már ott tart, mint AX, hogy csak simán lehetetlen.

    Igen iOS-en múlt héten olyan ~80k aktív játékos volt, de minden héten 10k fölött veszített.

    A spórolós dolgot osztom, nekem is sikerült így egész messzire jutni, mi klánunkban is vannak, akik mindig mindent elvernek, hát ő dolguk.
    A "multi szar mert veszítek" szintén zavar. Bármikor bármilyen szabály volt, a top100 simán meg volt nekem.

    Ugyanakkor a borzalmas fizika és a kiszámíthatatlan KD az nagyon bosszant.

    Szerintem nem szól a panaszkodásról, de legyen ahogy gondolod, ha nem akarod látni, nem olvasod, el nem zavart senki. Én csak szeretném megérteni az álláspontod okát, mert homlokegyenest ellenkezik az aktívan kommentelő többséggel (nemzetközi szinten).

    Mert a magad módján igazad van, de hosszú távon mégis a játék leépülését jelentik a sorozatos rossz döntések. Te hiába döntöd el fejben hogy mit hogy csinálsz, te hiába vagy átlagon felül grindelős fajta, ha a többség nem az.

    Már mi se tudjuk a clubot se feltölteni, jelentkező nincs nem hogy válogassunk, mint A8 időkben.

    Azt meg hidd el nekem, hogy én nem panaszkodni akartam ezzel a játékkal. Én azt akartam, hogy ez sikeres legyen, hogy átemelje az A8 sikereit és játékosait. Én munkaidőben meg pihenőidőben segítettem discordon GL fejlesztőknek, reportoltam MODAPK-t, moddoltam jsont, postoltam minta grafikai beállításokat, adtam tanácsokat.
    Alig fogadtak meg valamit ebből, csak a json-ba sikerült beleártanom picit. Azóta azt is titkosították.

    Ugyanakkor mivel a GL leszarja, hogy mi van, csak a panaszkodás jutott, de mivel végképp abbahagyta az összes haverom most már, szerintem unlockolom a Chiront aztán letörlöm az egészet valamikor januárban, és soha többet Gameloft.

    Az, hogy "rengeteg" tokent ad a játék, az nekem is feltűnt. Gyakorlatilag nevetségessé teszi az árakat, ugyanakkor AX-ből kiindulva tudom mit okoz, ha olyan keveset adnak, hogy nem elég semmire. Nem játszanak az emberek, mert nincs értelme. Mert úgyse ad semmit. Én is azt az 1 évet napi 10 perc játékkal toltam ki átlagban.

    Valamint lebecsülöd a leghangosabb játékosok influencer hatását. Asphalt 8-ban főleg Héctoron át bemutatható, mennyire fontos volt a játék nagyra növéséhez a youtube tartalom. Tízezreket motivált, ha nem többet. Namost eddig amit láttam, hogy az A9-et a legjobbak hagyják ott, akik tartalmat is gyártottak, és ez masszív gond megint. És itt most leghangosabb alatt nem a gyp-s társulatot értem, aki ezerrel okádja a fost, hanem a nagy klánok youtubereit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák