Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Gurgensson #2283 üzenetére

    Egyrészt Windowson ~17k aktív játékos van, droidon meg 100k.
    Másrészt nekünk nem elég az, hogy valaki repet farmol, hanem inkább az érdekel minket, mennyire profi, mennyire fejlődőképes és mennyire gondolkozik klánban.

    Igazából számomra ez az egész REP hajsza értéktelen, pokolra kívánom, és csak az ilyen epic part meg régen a Fenyr miatt volt értelme, de nekem nem ez a játék, ez a játék halála.
    És ez nagyjából tükrözi a profi liga véleményét is.

    Most sokra mennek azok a clubok, amelyek top20-asok Windowson a club leaderboardon, de amúgy egy event vagy MP top100-ban se látod őket sose.
    Az nekem értéktelen. Én A8-on szocializálódtam, és mások az elvárásaim.

    Gyakorlatilag ha repet akarunk, akkor el kéne engedni az egyébként intelligens, egyetemen tanuló vagy dolgozó csapattársakat, akik eventen oda tudnak csapni, de multiban is a kevés idő alatt.
    Ez meg ellenkezik az elveinkkel.

    Én végig azt mondtam, hogy a mi klánunkat nem érdekli a rep, csak sajnos vannak olyan tagok, akiket meg igen (mármint az érte kapott mézesmadzag), és emiatt hajlandóak bomlasztani vagy váltani...

    Ha már az elejét elrontottuk, mert a Pro team felzabált és letarolt mindent, akkor legalább abban különböző akartam maradni, a többi adminnal együtt, hogy őrizzük meg az A8 formátumot. Ennek természetesen ára van, mert nem hatékony az A9-ben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák