Új hozzászólás Aktív témák

  • Remiel

    őstag

    válasz blue_23 #30845 üzenetére

    Nem tartom magam Pistikének, nem azért vettem az olcsóbbat, mert az a 70k különbség volt, hanem mert ezt találtam 2070 nélkül, amivel egyébként 650k körül volt az ára, ami nekem már sok lett volna. Azokkal a kondíciókkal amit leírtam nekem ár/érték arányban pont jó a Strix G is, bár ha ezt előbb látom elgondolkoztam volna természetesen.

    Lehet a Digiprime hivatalos magyar Asus GOLD partner, mégis sok helyen a nem ajánlott boltok között szerepel, bár személyes tapasztalatom nincs velük ez igaz, szóval nem tudhatom miért, csak a véleményekre tudok támaszkodni az meg ugye tudjuk mindenkinek van csak senkit sem érdekel.

    "Azt pedig hagyjuk, hogy más helyen nincs ugyanolyan laptop, mivel minden bolt árul legalább egy olyan laptopot, ami sehol máshol nincs (laptopszalon, alza, mediamarkt, stb mindegyiken találtam)."

    Ezt a részt nem tudom mire írtad, de biztos igazad van, bár nem rémlik, hogy bármi ilyesmit állítottam volna. Lehet erre?

    valamiért ahol "hivatalosan" lehet kapni csak a 2070 es kártyákkal szerelt scar 3 van

    Akkor ha igen, javítanám, amikor vettem a keresők csak a 2070 es modelleket dobták fel valamiért

    Mielőtt megvettem az enyémet körülnéztem és 390 ért ez tűnt a legjobb ajánlatnak, igaz vettem hozzá +8 giga ramot ami még 10k volt, szóval legyen 400 és elvittem pasztáztatni egyből, de azt mondjuk egy scar3 al is megtettem volna. Igaz nem fém házas, meg nincs a számomra teljesen felesleges stick, ettől függetlenül én is azt választottam volna.

    [ Szerkesztve ]

    "Never stop dreaming" - Freddy Krueger

Új hozzászólás Aktív témák