Új hozzászólás Aktív témák

  • norb7

    tag

    válasz Gorneck #1562 üzenetére

    Na ezen már én is sokat töprengtem. De leírom pontosan.

    Tápot kikapcsolom, elem kivesz, jumper áttesz, várok, jumper visszatesz, elem visszatesz, táp bekapcsol, és indítom a gépet.

    Memóriát is már próbáltam mindenféleképp. A poén az, hogy tegnap délután még játszottam a gépen, mert ki kellett probálnom az új monitoromat, aztán este akartam neki állni megnézni egy kis tuningot, ezért csináltam egy biosfrissitést, majd mikor újraindult a gép, beléptem biosba, hogy beállítgassak mindent, majd mikor végeztem és mentettem mindent, bios kilépésnél újraindult a gép és már nem bootolt. Még a monitort sem kapcsolta be.

    Én még egy dologra gondolok, de elvileg ez is hülyeség, mert elötte meg így működött rendesen a gép, hogy nekem a tápomon csak 4tűs alaplapi csati van, de mivel gyárilag le van dugozva a 8as fele, így nem is gondolkodtam rajta, hogy ez baj lehet. Persze majd ha ma megyek haza veszek egy 4ről 8asra átalakítót és kiprobálom.

    Na így valakinek valami ötlete?

    Ja és memória nélkül sipol, mint állat, de ha a VGA-t veszem ki, akkor semmi.
    Viszont a videokártya is jó, mert azt ki tudtam probálni másik gépben. A tápom is elvileg rendben van, mert probáltam másik táppal is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák