Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz sti10p #7649 üzenetére

    a Memory remap feature az hasznos dolog ha 32.bites OP.rendszered van PL: ha SP nélküli Vista 32.est akarsz telepíteni akkor telepítés közben fejreáll a rendszer (Kékhalál) ez az SP és SP2.es 32.es visták már kiküszöbölik, bővebben ittis olvashatsz róla néha előfordul 32.es XP.telepítése közben is! hogy kékhalál lesz telepítés alatt ez azért van mert a 32.Bit es op.rendszerek maximum 4.giga memóriát képesek (megcímezni) Kezelni és ebben a 4.gigában már benne van a videókártya memóriája is! ezért van az hogy ha egy 512.megás VGA.d van és 4.giga ramod akkor csak 33xx.Mb ramot lát az 32.es XP és Vista is! ha a Memory remap feature: Disable teszed akkor automatikusan a bios letiltja a 4.giga ramból amennyi szükséges hogy ne legyen gond régebbi SP.nélküli Vista és XP. telepítésénél hogy ne álljon fejre telepítés közben! ha X64.es OP.rendszered van vagy SP.1-2.es Vista-XP akkor nyugodtam hagyd bekapcsolva!

    az USB.s dolog meg a HiSpeed (480Mbps) ez a USB 2.0 szabvány értelem szerűen eza gyorsabb a FullSpeed (12Mbps) ez pedig az USB 1,x szabvány ezis csak akkor szükséges ha ősrégi usb.s eszközt akarsz használni és valamiért gond lenne elvileg a 2.0 visszafelé kompatibilis!

    az egér akadás több mindentől lehet ha vez.nélküli az egered akkor gyakrabban előfordul hogy a vevő egységének a vezetéke össze gerjed egy másik usb.s cucc kábelével és ezért van az akadás! próbáld az USB.s kábeleket egymástól messzebb tenni hogy ne keresztezzék egymást vagy azis segíthet ha másik USB portra dugod (de nea közvetlen mellette lévőbe)

Új hozzászólás Aktív témák