Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Jim74 #12600 üzenetére

    Valamilyen beállítás vagy külső eszköz. Az AX58U Merlin FW-vel betonstabil, ma frissítettem a 386_4_Alpha2-re, 38 nap üzemidő volt mögötte.
    Valószínűleg valamelyik eszközzel nem szerették egymást. Egyébként néhány évvel ezelőtt nekem is volt egy hónapokig tartó nyomozásom, ugyanis az történt, hogy egyszer csak a BT egerem és billentyűzetem lelassult, bizonytalanul működött, kb. 3 hónapig tartott míg megtaláltam az okot, egyik laptop Wifije teljesen szétcseszte az én gépemhez csatlakozó billentyűzetet és egeret. Ilyen előtte és (később) utána soha nem fordult elő, a végeredmény egy router csere volt. A szóban forgó problémát egy Synology router okozta, ahogy bekerült az új router, azonnal megszűnt a probléma. Persze laptop csere is valószínűleg megoldotta volna, de a router cserét jobban preferáltam. :) Azóta is problémamentes, több routert is kipróbáltam, a laptop maradt és a probléma nem létezik.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák