Új hozzászólás Aktív témák

  • Andras6800

    senior tag

    válasz blakey #13500 üzenetére

    Sziasztok,

    érdeklődve olvasom ezt a beszélgetést. Őszintén szólva egyre inkább kezdek elgondolkodni, hogy kicsit gatyába ráznám a mesh rendszeremet, mert mióta az AX92U a main romterem valahogy instabil:

    Néha elvesznek a nodeok AI meshben, újra kell indítani... vagy amiről volt is egy beszélgetés: nem megy a Guest network az AX92U-n.. szakadozik. Van rajta egy HDD, azt messziről nem tudom elérni mert ledobál. Helyi hálón jól megy.

    Jelenleg az AX92U a main router, mint írtam és van 1 AX58U mint node valamint egy RP-AC55 szintén vezetékes kapcsolattal a fő routerhez.

    Ezelőtt az AX58U-volt a main és a repeater meg egy node. Így atom stabilan ment, de jó áron hozzá tudtam jutni egy AX92U-hoz amit már kicsit bánok. Bár Merlin nem igazán hiányzik, de a stabilitása valahogy nem az igazi...

    Leveleztem hosszan a fent említett hibák miatt ASUS supporttal aminek az lett a vége, hogy vigyem vissza gariban. Ha ezt most megtenném, térdelne le az egész local network. AX58U-t nem tudom betenni hetekre, mert annak is van funkciója meg LAN-on is van rajta eszköz.

    Így most azon kezdtem el agyalni, hogy az AX92U helyére betennék egy másik fő routers és az AX92U majd lecserélné az RP-AC55-öt, ha gariztatás után.

    Milyen eszközt tudnátok javasolni AX92U helyére? Telekomos netem van és már át van konfiguráltatva modemnek a szolgáltatói router.

    Mivel van localban NAS amit használunk, fontos a local wifi gyorsaság is. Ezért is csaptam le anno az AX92U-ra.

    [ Szerkesztve ]

    A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!

Új hozzászólás Aktív témák