Új hozzászólás Aktív témák

  • ProNoob

    tag

    válasz woodworm #3421 üzenetére

    Amikor megvettem a routert, akkor kipróbáltam a gamefirst programot és arra jutottam, hogy semmire sem való és instabil. Utána uninstalláltam a programot, a routert azóta gyári beállításokra visszaállítottam.
    Most kikapcsoltam a HW NAT gyorsítást, külföldi fórumban olvastam, hogy volt akinek problémája volt vele. Kipróbálom, ha 1-2 napig nem lesz gond, akkor az volt a baj. Igazából nem is vagyok tisztában vele, hogy a HW NAT funkció mire jó és hogy kell-e egyáltalán nekem.
    Nekem elsődleges célom, hogy a lehető legtöbbet kitudjam használni az internet sebességemből letöltések esetén és a játékokban alacsony legyen a pingem, mindezt úgy hogy stabil hálózati kapcsolatom legyen. Wifi az másodlagos, mert a TV-n netflixre használom, de az úgyis bufferel, szóval nem veszem észre. A telefonon szintén mindegy, mert van mobilnetem is, meg úgyis olyan dolgokra használom, amihez nem kell oylan nagyon gyors internet.

    i9 14900K, ASUS ROG Maximus Z790 Apex, XPG LANCER ROG 32GB 7000MHz c32, ASUS ROG STRIX RTX 3090 OC, Lian Li O11 XL ROG, ROG Ryujin II 360 ARGB, Samsung 990 Pro, ROG THOR 1200W Platinum, LG 34GN850-B

Új hozzászólás Aktív témák