Új hozzászólás Aktív témák

  • #07746304

    törölt tag

    válasz Intruder2k5 #4613 üzenetére

    Az AC1200GU-nál olyan érzésem van, mintha nem is lett volna Magyarország az eredeti célok között, mert pl magyar nyelvű oldala sincs az ASUS oldalán. Az ASUS honlapján meg az összehasonlításnál vannak fehér foltok...

    Lassan 5 éves a SoC, mondjuk a CB-is, mert eleve a mostani CB-t ekkor vettem át:

    az AC65P azért volt számomra érdekes, mert egyfelől 1750-es WiFi van benne mint a CB-ben, és Youtube-on kevesebb mint 1 évesek a teszt videók amiket néztem. Persze az, hogy nem WiFi 6 kompatibilis sejteti, hogy nem egy friss fejlesztés ez sem.

    A szolgáltatói eszköznek megvan az a luxusa, hogy 0 Ft- ebben a UPC nagyot dobott, mert a többi szolgáltatóit, még ma is verte, és ha csak a router részét nézem, nincs szégyenkeznie valója. Ráadásul nem kell lesni a garanciális idő végét.

    Már azon morfondírozom, hogy ha le tudom a DIGI-s havidíjra szorítani a Vodafoneét, akkor határozatlan idejű szerződésre hosszabbítok. A Connet Box stabilan lefedi az új lakás minden pontját! Valahogy ettől a vegyek 18-25K-ért majdenm 5 éves technikát, ami hardveresen még gyengébb is mint a CB, már nem vonz.

Új hozzászólás Aktív témák