Új hozzászólás Aktív témák

  • Relaxing

    tag

    Egy pár gondolat a Smart D1-ről abszolúte szubjektíven.

    Kicsomagolás után működik. :) Ok. Net-ről frissített azonnal ,lefutott így most az utolsó stabilnak nevezett FW-van rajta.
    Raktam bele egy 1 TB vicsit NTFS-re formázva mondván a Windowsnak hálózaton ne legyen vele gondja. SMB megosztás után a win8 látja az eszközt de a DUNE csak a gépet látja a megosztásokat nem. IT-s lévén kicsit babráltam még vele de ez nem oldódott meg azóta sem. :(
    Gondoltam megnézem hálózaton de bizony ennek nincs web managemant felülete. Pff ciki. Ennyi pénzért ez már jelentős hiánynak érzem. Raktam bele egy 2GB pendrive-ot rendszerfájloknak, az úgy látom teszi a dolgát.
    Filmek. Másoltam 7-8 filmet a benne lévő HDD-re amiből a Közellenség 1998-as mkv-jára azt mondja ismeretlen fájlformátum egy másik filmben pedig teljesen lefagyott áramtalanítani kellett. Hát ez sem dobott fel. Egyetlen pozitívum a BD menüjének a lejátszása. Amugy pedig lassú és nehezen indulnak a filmek. Kadenciahelyes ugyan de ezt az emberek 90% nem is látja szóval nem érzem pozitívumnak.
    Képminőség. Hát nem döglök meg tőle. Szerintem az R6S is hozza ugyan ezt a szintet 20 ezerért.
    Torrent. 6-7 torrentet töltöttem le vele az elmúlt napokban. Az első 1-2 fájlt gyorsan simán beolvasta és a működést sem befolyásolta. A 6.-7. környékén már percekig néma halál aztán valahogy életre kel és lejátsza az addig megnyomott gombok fényjátékát.:) A fájlokat szépen letölti akár 3Mbps-el is de vissza az 30-40kbps-el tölt max. Vicc. Portforward tűzfalon beállítva.Portcheck ok. Szóval ez is csak egy fél pont.
    Összességében úgy érzem ez a DUNE is csak túl van misztifikálva és a jelentős többletkiadás mögött nincs valós tartalom.Valószínűleg visszaküldöm.

    [ Szerkesztve ]

    Bakker - micsoda gubanc!

Új hozzászólás Aktív témák