Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz MaxxDamage #36735 üzenetére

    "am. érdekelne, hogy mi a különbség az USB -s .mkv lejátszás közt és az MP-s .mkv lejátszás közt mint kép/hang minőség ?"

    Képben : 2,5 %-al szebbek a színek, 8%-al kontrasztosabb a kép, mélyebb a fekete mintegy 6,2%-al. Hangilag : 10%-al jobb a térleképzés, 16%-al tisztulnak a magas hangok, a mélyek terjengőssége 19%-al lesz visszafogottabb.
    Komolyra fordítva, lehet, hogy a te tévéden nem fog kijönni különbség, de van. A tévéknek nem feladata a megfelelő médialejátszás, elég buta a beépített lejátszó, de tény, hogy sokan használják mindenféle hiányérzet nélkül, mint te is.

    "(tökéletes az USB-s .mkv film is... nem látok benne híbát !......USB-s mkv Filmek"

    Először is felejtsd el, ezt az "USB-s mkv Filmek"-et, ilyen nincs. USB-n keresztül történik a csatlakoztatás és lejátszás külső médialejátszó esetén is. Másodszor, addig, amíg nem ismersz, látsz más minőséget, addig elhiszem, hogy tökéletesnek látod a jelenlegit is. Tény, hogy a tévéd nem igazán alkalmas apró minőség-különbségek kiemelésére, úgyhogy tényleg inkább hagyjuk ezt a képminőség-témát.
    Viszont a több, jobb szolgáltatás, kényelmesebb, komfortosabb kezelés, a kadenciahelyes lejátszás megléte, a jobb feliratkezelés, a bővebb kompatibilitás a külső felé billenti a mérleget, bármilyen megjelenítő esetén.

Új hozzászólás Aktív témák