Új hozzászólás Aktív témák

  • Orcsi

    aktív tag

    válasz devil-k #37614 üzenetére

    Köszi a választ. Nézegettem a készülékeket, de mind 3D s (nincs ilyenem, és nem is érdekel, próbáltam több helyen is és idegesít, ez még nem kiforott technológia, de valakinek ez kell. Moziban is próbálom elkerülni a 3Dt de a gyerek filmeket nehéz megkerülni.....) illetve WDt leszámítva mind HDDs . Ezek pont azok a dolgok amelyeket sosem fogok használni ergó kidobott pénz ?!

    Minden adat NASon van és az is tölt le gigabites háló van és eddig még nem volt olyan hogy akadt volna a film...(nem divx ;))

    Viszont az nem derül ki számomra a csili vili honlapokon, hogy tényleg működő képes szolgáltatásuk van a tekintetben, hogy pl a filmeket lehet rendezni és nem mint egy norton commanderben kell a fileokat vadászni.... szóval már jártunk a marson meg minden, de ami most van az fapad.... szóval kéne valami olyan felület ahol pl látom hogy egy film amit letöltöttem egy éve de cím alapján már nem emlékszem rá akkor pl egyből lássam mondjuk az IMDB adatlapját (vagy ilyen nincs?)

    A tv egy Sharp ne kérdezd a tipusát nem 3D aquos jó áron volt. Ha jól emlékszem PH is tesztelte és a beállítások is onnan vannak és tényleg szebb képe van úgy mint bármelyik gyári hokuszpokusz...

    Same shit, different day!

Új hozzászólás Aktív témák