Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Mezga Aladár #39140 üzenetére

    Ezt azért nem értem, mert pl. a külső Dac-om USB kábelének a cseréje után határozott a javulás, vagy a Med600 is egészen másképp (jobban) szól HDMI-n, mint az elődje egy WD Streaming, pedig nem milliós az erősítőm, sem a lejátszóm. De egy villásdugó forgatás is meglepő eredményeket hozhat nem csak a High Endben, hanem jóval alatta is. Akkor pl. a Med600 külső tápjának a cseréje nem hoz semmit ugyan azon a rendszeren?

    A Popcornhoz létezik gyári belső táp tuning, sok pénzért. Ha ennyire nem ér semmit ezen a szinten, akkor miért csináltatják sokan? Placebo?

    Ettől függetlenül lehet, hogy ez a táp fabatkát sem ér..... :U
    Ha érdekel elolvashatod itt: [link]

    Idézet az oldalról:

    "A táp 12V-os csatlakozóját lecseréltük a lejátszókba illeszkedő, teljesen fém dugóra, az eredeti kábelét vastagabb, műanyag szövet borításúval helyettesítettük, amelyre egy ferritgyűrű is került a további zavarszűrés érdekében. Ezen tápegységre cserélve a lejátszók gyári tápját mind a kép-, mind a hangminőség terén érezhető javulásra számíthatunk. Minél minőségibb a tévénk, projektorunk, illetve hangrendszerünk, annál látványosabb a tápcserének köszönhető minőségváltozás mértéke: élesebb kép, pontosabb színreprodukálás, tisztább, részletesebb hangzás. Ha többféle USB-s eszközt is szoktunk a médialejátszónkra kapcsolni, ezek áramfelvétele kevésbé befolyásolja mostantól a lejátszó működését, hiszen ez a táp könnyedén biztosítja mindegyik periféria számára a szükséges és stabil áramerősséget és feszültséget (bár természetesen ezen eszközökről is érkezhet további zaj a lejátszóra). Nem csak a médialejátszónk és kiegészítőinek áramkörei működnek azonban stabilabban, de a HDMI és egyéb kábeleken csatlakoztatott készülékekhez is kevesebb zaj érkezik ezentúl a lejátszónktól, így ezen eszközök is precízebben, kevesebb hibával állítják elő a képet és hangot."

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák