Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz Mezga Aladár #39450 üzenetére

    Lehet ennyivel jobb a popi 210-nél, de akkor mekkora a különbség hangban, hipertérugrásnyi? :) Véleményem szerint ott még több a potenciál, főleg nem HDMI kijárat esetén (de ott is).

    A 410 vs már más egy picit, ott nem lenne ekkora difi képben, hangban lehetséges, de milliónyi összetevő függvénye. Szokták kérdezni, hogy miben más, jobb a hangja, de nem szoktam (akarok érdemi) választ adni, mert lap, proci, APU, VGA, IGP, szoftver, kábelek, táp(kábel) és ki tudja még minek a függvénye, beleértve op rendszert, optimalizációs szkripteket. Még azonos hardverű HTPC-knek, de más szoftverrel hajtva (vagy rosszul konfigurálva) is lehet teljesen különböző képük-hangjuk. Mozin is! - arról nem beszélve, hogy sokan koncertezünk is vele.

    (#39452) Mezga Aladár

    Lehet, de összességében nem Linuxos rendszerrel érheted el az elméleti maximum képminőséget. Más kérdés, hogy a dobozos lejátszókat így is porba döngölheted. Mondjuk én sem Intellel értem el, amit szeretnék, de ma már nem az Intel-AMD-Nvidia kérdésen múlik a végeredmény, hanem amit alájuk, és ahogyan alájuk teszel.

    (#39457) zsolt19900

    Ha külföldi rendelés lehetséges, akkor a that cable (what hifi 5 csillagos 1.3 kábelének upgrade-elt változata) új, high speed kábele bőven elég lenne.

    (#39481) ricsik

    ...Addig is míg be nem csokizok jó ez a kácsás. Majd az új tv-hez jövőre....

    Tévéhez képátvitelre Audioquest chocolate szvsz teljesen felesleges, ha 1-3 méteres kábelen meg tudod különböztetni pl a Pearl-től, minden tiszteletem a tiéd. Szerintem képben 10 méternyi that cable ellenében is elvéreznél a csokival.

Új hozzászólás Aktív témák