Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz junkpod #51607 üzenetére

    Miért ne lennének lényegesek? És milyen dolgok? Ha akad a lejátszás a lassú net miatt=3m-ről is látod, ha nem kadenciahelyes és stutterezik a kép=3m-ről is látod. Amúgy kb. 2m a távolság. (Amúgy meg a jövőre is gondolni kell, lehet majd leváltja később egy 40"-os akár, de akkor is...)

    (#51601) blakey: Szeretném out-of-the box és minél egyszerűbben megoldani. Nem akarok sok kábelt, meg, hogy még a DAC-ot is félteni, hogy portörlés közben valami gubanc lesz... Illetve ez megint drágítja a keretet és nem tudom, hogy ezek a legolcsóbb fajta kínai DAC-ok-al mennyivel járnék jobban hangminőségben egyáltalán... :F De ha nincs jobb, akkor lehet ránézek erre az opcióra.

    Illetve: MiniMXIII+LE/KODI párossal a DVD lejátszás is teljesen rendben van?

    (#51602) a8l : Gondoltam rá, de ez a TV-től is fog függeni. 32"-os kategóriában gyakran lespórolják az analóg Jack kimenetet a TV-kről. Meg gondoltam, hogy annál talán csak jobb minőség, ha közvetlen a lejátszó DAC-jából jönne a hang. Mert ugye a TV-ken max "fejhallgató" kimenet szokott lenni, ez meg nem tudom mennyire ad elég hangerőt és minőséget egy Sztereó hangfalpárnak, ahhoz képest ami a lejátszóból kijönne...

    Szóval jól meg van bonyolítva a dolog... :D

    (Amúgy most még azt is kitaláltam plusszba (hogy még mókásabb legyen :D ), hogy lehet egy Dual Boot-os Box lenne a legjobb. Amivel anyukám egyszerűen tudna netezni és YT-ozni is néha napján. Mert ugye LE esetén ez kizárt...Ilyen Box-ra lenne tippetek? :F )

    Köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák