Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz #75912448 #8831 üzenetére

    A 101-en is sokat gondolkoztam, mert tényleg tud szinte mindent amire szükségem van. Amit leírtál, az pont az a plusz, amiért vártam a 301-esre. :)

    A HD hangokkal kapcsolatos bug meg egyenlőre nem érint, mert sztereó rendszerem van és a Dune digitális kimenetét akarom majd használni DAC-ra kötve (Lupus C MKIII).

    Kiegészítésként a lemezek lejátszásához megmarad a blu-ray lejátszóm, megpróbáltam eladni, de nem vitték el annyiért, amennyit kértem érte. Újra átgondoltam a dolgokat és a mindenféle médiahordozóval való kompatibilitás miatt úgy döntöttem, hogy jó lesz az nekem, ha lesz "lemezes egységem is" (Samu BD-C6500). :B
    Mellette szól, hogy a mai napig jönnek ki erre is firmware frissítések, a lemezeimet szépen viszi, teszi a dolgát ahogy kell, van analóg 7.1-es kimenete, hálózati csati WiFi, stb. és a képe is elég szép. A gyengesége a médialejátszó képessége, de ugye nem is erre lett kitalálva.
    Vezetékes, gigabites hálót a TP-Link 1043ND routerem fogja majd adni a Dune-nek. A Blu-raynek elég a WiFi is.

    Így a blu-ray lejátszóval és a Dune-vel számomra elfogadható forráskészülékeim lesznek. A kettő így le fogja fedni még az extra igényeimet is. (3D, Androidos vezérlés, meg TV-n netezés + YouTube nem érdekel, de a 3D kivételével ezek is lesznek. :)) )

    A többi dune modellt leváltó eszközökre kíváncsi leszek én is. :K

    Amint megkapom és elkezdem használni írogatom majd folyamatosan a tapasztalataimat.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák