Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz Ed Parker #9965 üzenetére

    Van, de mióta nem szemetet gyárt a Realtek, azóta nem azt szoktam mondani, hogy jobb a Sigma, hanem hogy más. Átlagos felhasználást, 50" alatti képméretet feltételezve elhanyagolható különbségek vannak. Saját tapasztalat 1185 vs 8642(3)/8670-nel van, tényleg csak egy hangyányival nyer a Sigma. Picit jobban mossa a képet, ezáltal eltűntet néhány színbeli hibát. Mintha homogénebb színvilága lenne, míg Realtekes ellenfele néha túlcsordul. Hangsúlyozom még egyszer, hogy normál felhasználás mellett észre sem veszi a felhasználók 95%-a. Gyakorlatilag ha színben kissé elüt egyik a másiktól, azt a tévé beállításaival korrigálhatjuk, közelebb hozhatjuk egymáshoz.

    Bármilyen furcsa, a hang már más kérdés. Itt néhol nagyobb különbséget hallok, mint a képminőségnél említett. Hol ide, hol oda.

    Réges rég eltűnt a 2 két chip közötti óriási különbség. Vagyis ez így nem helyes, óriási különbség sosem volt, igazából így terjedt el. Vitathatatlan, hogy 50" feletti minőségi tévéhez, ill minőségi vetítőhöz, ahol valóban látszanak különbségek nem ezek a lejátszók valók, oda illik magasabb árkategóriából választani.

Új hozzászólás Aktív témák