Új hozzászólás Aktív témák

  • Ummon

    csendes tag

    válasz d4d #18895 üzenetére

    Nem volt még szerencsém a teljes Wolf palettához, csak a lentiekhez. Alapjában véve jók, de tapasztaltam néhány kompromisszumot is. Amennyibe kerülnek a honlapjukról rendelve, annyiért mindenképpen érdemes kipróbálni őket.

    Bodyguard: Használata sokkal könnyebb, mint a CQuartz-é, cserébe szerintem nem is olyan tartós. Könnyű felvinni és relatíve könnyű száradás után letörölni. Amikor először felvittem bírt kb. egy hónapot. Lehet bennem volt a hiba és nem töröltem le rendesen a polírpaszta maradványokat, lehet kellett volna használnom alá Nano Glaze-t. Meglátjuk meddig bírja a második réteg, de ez már tartósabbnak tűnik.
    CQuartz-ot két éve kentem fel az autóra és még mindig rajta van.

    Nano bathe: Ezzel a samponnal nem vagyok teljes mértékben elégedett. A tisztítási hatásával nincsen bajom, ellenben nem siklik olyan simán a báránybőr a kasznin, mint pl a CG BodyWork+Wax -nál vagy AG Bodywork Shampoo-nál (ezeket használtam előtte, ehhez tudom hasonlítani :) ). Az autónak is lesz egy olyan "autómosós szennyvíz" szaga tőle. Plusz a törlésre használt mikroszálasokat is nagyon szellőztetni/mosni kell, mert lesz egy penész szaguk. Szerintem megtartom felnimosásra és veszek a kasznira egy másikat helyette.

    Blackout: Hasonlít az AG Instant Tyre Dressing-re, még ugyan olyan tejes állaga is van. Használata és a hatása is nagyon hasonló. Inkább matt lesz tőle a gumi, mint fényes. Kinézetéről annyit, hogy megkérdezték az egy éves gumiról, hogy ez új? :)

    Deironizer: IronX-et használtam előtte, annál szerintem nem jobb (mondjuk az IronX komoly ellenfél, az tényleg nagyon jó). Működni működik, ettől is lilul az alufelni. Ára sem vészes, 2000 huf 1 liter.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák