Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    Lehet most nem leszek népszerű, ma bementem az Obiba hogy nézzek autóápolási szereket. Nem értek hozzá, de a mostani kocsimnál már zavar hogy az önkiszolgáló mosóban érintés nélkül nem tudok leszedni minden mocskot, ezért az alábbiakat vettem hogy egy kis pluszt adjak a kocsinak:

    - Prelix felnitisztító spray, a kocsi lemosását követően gondoltam vele megtisztítani a felnit;
    - Turtle Wax tyre & bumper gel, a kocsi lemosását követően gondoltam a gumik külsejét bekenni vele szivacsra applikálva, mert régen tetszett hogy ha elvittem kézi mosásra a kocsit akkor lekezelték a gumit is valamivel, gondoltam ezzel megpróbálkozok én magam is .. illetve ha jól gondolom ezzel az ajtó/ablak körüli gumikédert is lehet kezelni hogy ne öregedjen meg nagyon;
    - Turtle Wax Leather wipes és Dashboard wipes törlőkendők, az egyik bőrre, a másik műanyag felületekre. Igazából a kocsimban nem sok bőr felület van, a középső könyöklő vagyis kartámasz bőr, meg a kormányon is bőr van, bár azt írják hogy kormányra ne, mert csúszhat tőle.

    Remélem nem lőttem nagyon mellé, arra figyeltem hogy ne vegyek szilikonos cuccokat mert azoktól óva int mindenki. :))

    Viszont a kocsiban sok műanyag felület ilyen enyhén puha, szóval nem teljesen kemény, kicsit lágyabb. Remélem nem szedi szét ezt a dashboard wipe.

Új hozzászólás Aktív témák