Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Cyborg #46542 üzenetére

    Ugyanilyenünk van jó pár éve, mint amit rendeltél, mosógép elé kötve használjuk. Amikor megvettük, a vízműnél dolgozó apósom elég szkeptikus volt, mondta, hogy adjak mintát a sima vízből, meg az ezzel szűrtből is. Bevizsgálták a laborban, gyakorlatilag a keménysége nem változott, az ásványi anyag összetételen módosított kicsit. Annyiban maradtak ott az okosok, hogy az elképzelhető, hogy az így megváltoztatott összetétel miatt nem csapódik ki úgy a mosógépben a vízkő, de a keménységen nem módosított. Egyébként a dob kívülről ugyanolyan opálos, tisztítószer után meg nem.
    Én most raktam bele az utolsó kristályokat, amik maradtak, ami jó benne, az a két filc szűrő az alján, az is megfog egy csomó homokot (ami amúgy a ruhákból úgyis kerül a gépbe, szóval tök mindegy). Még gondolkodom, hogy vegyek-e kristályt megint.
    Ami rokonoknál bevált, az a bejövő vízcsőre köthető elektromos nemtudommi. Gyakorlatilag nem vízkövesednek a csapok, tehát működik. Ilyet mi nem tudunk beszerelni, mert nincs akkora szabadon futó csőrész, és nem is megoldható.
    De gondolom a gyantás vízlágyítók a legjobbak, ha van hely olyat beszerelni.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák