Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    válasz t1 #50959 üzenetére

    Ettől csak idősebb transittal vagy korban hasonlóval csak focussal, kisebb 9 személyes transittal volt tapasztalatom. Én pol star, xpress interior, gyeon vinyl cleanerrel állnék neki. A három közül a pol star a leggazdaságosabb és legkönnyebben elérhető, ráadásul az üléseket ugyanúgy megtudod vele csinálni, ilyen szempontból sokoldalúbb is.

    Időközben megjött a belga wax-ites és az ahifis csomag, a képen együtt van minden.
    Ahifinél kihasználtam lehetőséget és betankoltam a jóárasított auto wheelből, jött egy ech2o és két kis valetpro ecset amik remekül teljesítenek. Az auto wheel esetében ugye jár szórófej is minden palackhoz, na ezeket szépen elteszem, jól jönnek majd máshoz. Szabvány mért sok más palackhoz is jók.
    A waxites caomagban volt a Prep, 2db Vinyl Cleaner és két nem választható ajándék (BF miatt). Amiből az egyiket vennem kellett volna a Bathe ugyanis fogyóban volt, így ez ingyen van. Dátumok Prep 2023/10, Bathe 2023/06. A vinyl cleanert viszont szóvá tettem nekik mert ezek még szerintem tavalyi palackok. Kicsit más a design és a szórófej sem az amit a 2023as gyeonokhoz adnak. Megkérdeztem hogy lehet hogy a szeptemberben rendelt vinyl cleaner már az idei design volt az új szórófejjel, két hónapra rá meg küldenek két régebbi gyártásút.. annyira büszkék hogy micsoda gyeon forgalmazók és 6-8 hetente kapják az árut csak úgy pörög minden, azt itt van.

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák